PRINT CENTER

Ние предлагаме на нашите клиенти професионален печат с изложбено качество върху едни от най-добрите световни медии за печат – Canon и Кatana.
Работим с най-модерните високотехнологични професионални принтиращи системи Canon ImagePROGRAF PRO-1000, които ни позволяват печат на снимки от формат 10/15 см до А2 и невероятна резолюция до 2400DPI. Използването на 12-канален мастилено-струен печат в съчетание с уникалната технология LUCIA PRO превръщат всяко принтирано изображение в еталон за фотографска репродукция, достойно като качество за всяка художествена галерия. Вие ще бъдете наистина впечатлени от кристалния образ и цветовия колорит на вашите снимки.Повече за Canon ImagePROGRAF PRO-1000 може да научите от официалният сайт на Canon.

Професионалният ни А2 принтер Canon imagePROGRAF PRO-1000 е проектиран за фотографи, художници, дизайнери и училища по изкуствата, той предлага изключително качество, което професионалистите очакват от професионален принтер, а компактността му позволява да се побере лесно в малко студио, за това избрахме именно него.

Canon imagePROGRAF PRO-1000 е една изключителна машина, съчетаваща множество авангардни технологии на Canon и способна да произвежда висококачествени професионални разпечатки до размер А2 за изложби и галерии. ImagePROGRAF PRO-1000 притежава уникална система от 12 пигментни мастила, включващи и мастилница с Chroma Optimizer. Мастилата са преработени и са добавени нови цветове за постигане на изключителни цветни и монохромни резултати. Зашеметяващите черно-бели снимки с неутрални тонове се постигат с включените четири монохромни LUCIA PRO мастила – Photo Black, Matt Black, Grey и Photo Grey. Мастилото Chroma Optimizer повишава плътността на черното, придава равномерен гланц и потиска ефекта „бронзиране“. За правилния баланс и смесване на мастилата и прецизното позициониране на капките в imagePROGRAF PRO-1000 се грижи новият „двигател“ L-COA PRO. Това означава оптимално качество, професионален вид и повече ефективност.Следващото необходимо условие за идеалната снимка е хартията, на която се печата. Canon imagePROGRAF PRO-1000 дава свобода да ползват най-подходящата медия за творческите ни нужди. В допълнение на хартиите Canon, принтерът позволява да избираме измежду още 16 одобрени хартии на трети производители с максимален размер А2 (форматирана хартия) за снимки до 17“.

Разполагаме и с още няколко принтери като Canon MG7150, който има възможност за пълноцветен мастилено-струен печат върху Full Color Printable CD/DVD носители.Той има възможност за фото печат до формат А4.Първокласен многофункционален фото принтер с 6 мастила за професионални резултати.

Стилен и лесен за използване с интуитивен сензорен контрол, той предлага усъвършенствана свързаност за печат от смарт устройства и директно от облака.Отпечатвайте директно от интернет с подобрения PIXMA Cloud Link. Отпечатваме снимки за секунди от Facebook, Twitter и онлайн албуми като CANON iMAGE GATEWAY плюс документи от облачни услуги като Evernote и Dropbox.Системата с 6 мастила включва сиво за снимки с по-богати цветове и невероятни монохромни разпечатки, докато технологията FINE на Canon с разделителна способност до 9600dpi предоставя изключителна детайлност за снимки с професионално качество.

В таблицата по-долу може да видите предлаганите от Print Center-ът на Ivaylo Petrov Photography професионални фото печатни услуги, както и съответните цени за различните видове фото хартия и формати.Изобразените в зелено цени са на фото хартията с която разполгаме в наличност, останалите видове хартия са по поръчка за над 50 броя снимки до А4 и над 10 броя снимки за над А4!

Специално сме подбрали за нашите клиенти най-висококачествените професионални и премиум фото хартии на Canon и също толкова най-добрите Premium фото хартии на японската компания Katana, които са с по-достъпни цени, при също много добро качество!

Всички наши клиенти, възползвали се от фото услугите Ivaylo Petrov Photography ползват 5% отстъпка при отпечатване на снимки в Print Center-ът ни!Стандартеният срок за отпечатване е до 7 работни дни.

За тези от вас, които се колебаят какъв вид професионална фото хартия да изберът, по-долу може да се запознаете с основните им характеристки и приложение.

Canon Pro Premium Matte PM-101

Гладка текстура с топъл тон на бялото за разпечатки без отблясъци. Идеална за монохромни и цветни снимки, както и за репродукции на произведения на изкуството, където топлите цветове и тоновете на сивото са красиво пресъздадени.Превъзходна за пресъздаване на топлите цветове.Идеални тонални градации при монохромен печат.Гладка матова повърхност без отблясъци. Разработена с мисъл за професионално творчество, хартията Pro Premium Matte има гладка текстура с топъл тон на бялото за специални разпечатки без отблясъци. Тази тежка хартия има изключителна издръжливост и идеално гладка повърхност. Създадена за постигане на оптимални резултати с професионалната гама фотопринтери на Canon, хартията Pro Premium Matte създава впечатляващи разпечатки всеки път с пигментните мастила LUCIA. Тази многофункционална хартия е идеална за отпечатване на черно-бели и цветни фотографии, както и за репродукции на произведения на изкуството, където топлите цветове и тоновете на сивото са превъзходно пресъздадени. Отпечатаните върху тази превъзходно гладка хартия изображения получават по-елегантен завършек в сравнение със стандартните гланцирани снимки.

Canon Pro Platinum PT-101

Професионална фотохартия със студийно качество, която предлага изключителен печат и устойчивост на избледняване. С богати възможности за пресъздаване на цветовете, хартия с изключителна гланцирана повърхност, за да могат да представят своята работа възможно най-добре, и Canon предлага хартия, която подхожда идеално на всяка галерия – Photo Paper Pro Platinum. С висока оптична плътност, благодарение на своята шестслойна структура, тази хартия постига оптимални студийни резултати. Оригиналните фотохартии на Canon са с микропоресто покритие, което бързо абсорбира мастилото дълбоко под повърхността, като по този начин предотвратява натрупването на излишно мастило по повърхността на хартията. Резултатът: мигновено сухи разпечатки. Гланцираните хартии на Canon заключват мастилото по-дълбоко под гланцираната повърхност на листа в сравнение с останалите хартии. По този начин гланцираната повърхност винаги остава гланцирана. Комбинацията от печатаща глава FINE, мастила и оригинална фотохартия на Canon предпазва снимките от влиянието на въздуха и светлината, за да защити ценните спомени за бъдещите поколения.

Canon Pro Luster LU-101

Осигурете ярки цветове и изумителни монохромни разпечатки на снимки с Photo Paper Pro Luster – професионална фотохартия с гланцирана повърхност, осигуряваща печат с качество на фотолаборатория. Тази сатенено гладка фотохартия за мастиленоструйни принтери напомня за традиционните, покрити с полиетилен хартии, използвани във фотографските ателиета.Фотохартията Photo Paper Pro Luster предлага невероятно качество и изключителна дълготрайност на изображенията. Тя защитава снимките от влошаване на качеството, причинено от газове и светлина, като запазва безценните ви спомени, така че можете да показвате снимките си с увереност. Краткото време за изсъхване, водоустойчивостта и по-лъскавата повърхност в сравнение с тази на полугланцираната хартия се дължат на покритието й от фини частици. Неизменността на цветовете на изображението, независимо от светлинните условия, при които се показва снимката, прави фотохартията идеално решение за студийна работа и изложби.

Canon Plus Glossy II PP-201

Photo Paper Plus Glossy II на Canon е идеалната фотохартия за изключително качествени резултати с гланцирана повърхност. Тя осигурява перфектен изглед за цифрови изображения и размножаване на снимки. Със силно гланцираното покритие на Photo Paper Plus Glossy II всяка снимка изглежда страхотно. Гланцираните хартии на Canon заключват мастилото по-дълбоко под гланцираната повърхност на листа в сравнение с останалите хартии. По този начин гланцираната повърхност винаги остава гланцирана. Оригиналните фотохартии на Canon са с микропоресто покритие, което бързо абсорбира мастилото дълбоко под повърхността, като по този начин предотвратява натрупването на излишно мастило по повърхността на хартията. Резултатът: мигновено сухи разпечатки. Комбинацията от печатаща глава FINE, мастила и оригинална фотохартия на Canon предпазва снимките от влиянието на въздуха и светлината, за да защити ценните спомени за бъдещите поколения.

Katana фото хартии – многообразие от видове и идеи за приложения на по-достъпни цени с високо качество!

Професионалните инк-джет медии и предпечатен филм Katana за воднобазирани мастила са с качество, равностойно на най-високия клас медии, предлагани от производителите на принтери, като Epson, Hewlett Packard, Canon, Kodak/Encad и т.н., като същевременно цената им е по-ниска. Произвеждат се в Япония и се поддържат на склад.

Основни характеристики:

– великолепни цветове и изключително широко цветно пространство;

– подходящи за печат с dye, пигментни и UltraChrome мастила;

– универсална съвместимост с настолни и широкоформатни принтери;

– кратко време за изсъхване, дори и при печат на по-наситени и плътни цветни изображения;

– изключителна здравина и дълготрайност; не остaват отпечатъци от пръсти; устойчивост на вода, UV и триене; не се деформират, незaвисимо от количеството мастило върху тях;

– дълговечна, запазва характеристиките си над 100 г.;

– възможност за топло или студено ламиниране след печат;

– медиите са подходящи за всички марки и модели принтери Epson, Canon, HP, Lexmark, Encad, Roland, Mimaki и др., работещи с пигментни или dye мастила, водна база.

Katana Premium фотохартии са от най-високият клас. Многослойното микропоресто покритие гарантира незабавно абсорбиране на мастилото, допълнителна защита от УВ-лъчи, и водоустойчивост на готовата снимка, печат с резолюция над 5760 dpi, изключително кратко време за изсъхване и устойчивост при триене непосредствено след печата. Пластификацията (RC, resin coated) изолира целулозната база от мастилото, позволявайки произволно намастиляване, без никаква опасност от навълняване или набръчкване на хартията.

Предлагаме  в различни формати – от 10/15 до А2.Подходящи са за печат на: цветни и черно-бели снимки, интериорни декорации, висококачествени постери, широкоформатна фотография(Gloss 255, Silk 255, Luster 200, Luster 255, Luster 290, Raster 250).

Подходяща е за всякакъв тип изображения – цветни, черно-бели, силно контрастни, пастелни. Високият гланц и изключително широкото цветно пространство поставят тази медия сред фаворитите на професионалните фотографи и фотографски ателиета.

Многослойното микропоресто покритие гарантира незабавно абсорбиране на мастилото, допълнителна защита от УВ-лъчи, и водоустойчивост на готовата снимка – можете да я потопите в съд с вода за няколко минути и когато я извадите, ще видите, че няма размиване на цветовете, дори и ако е печатано с DYE мастила!
След отпечатване снимката е суха на пипане моментално, но препоръчваме да изчакате 24 часа, преди да я поставите в рамка, особено ако ще има директен контакт със стъклото. Причината е, че влагата от мастилото е надеждно абсорбирана от покритието, но все пак, тя все още не се е изпарила. Оставяйки рамкирането за следващия ден си осигурявате спокойствието, че няма да се образува конденз от вътрешната страна на стъклото или пък изображението да се залепи към него.
В обобщение – истинско фотографско качество, ярки цветове и детайлност на отпечатаните изображения, изключително широко цветно пространство и стабилни параметри.

@Work Фотохартия Premium Photo

Снимки и впечатляващи изображения с висока резолюция. Върху тази хартия на @Work цветовете изглеждат живи, дълбоки и реалистични. Разпределят се равномерно, а фотохартията поема подходящото количество мастило и предотвратява петната.

@Work Фотохартия Extra Premium High-Glossy

Професионални резултати с високо качество. Хартията на @Work има специално покритие и бяла повърхност, която е идеална за печат на снимки с висока резолюция.Върху тази хартия цветовете изглеждат живи и реалистични, и се разпределят равномерно. Поема подходящото количество мастило и предотвратява петната.