Ivaylo Petrov Photography Photo Model of the Year 2016

logo_blue_stars

Представяме ви 40-те претендентки в конкурсът „Фотомодел на Ivaylo Petrov Photography за 2016 година“! Първият етап в традиционният ни конкурс е online гласуване, тук на официалната фен страница на Ivaylo Petrov Photography:

Ivaylo Petrov Photography Official Fan Page

В конкурсът участват всички фотомодели позирали поне в една фото сесия пред обектива на Ivaylo Petrov Photography от 1 ноември 2015г. до 20 декември 2016 година, номинирани от екипът ни в 8 категории:

1.Персонална и портретна фото сесия:
Михаела Милчева
Александрина Иванова
Нуши Ценова
Хариета Ценова
Тори Алберт
Ивалина Димитрова
Магдалена Николова
Моника Ангелова
Йоанна Иванова
Елица Йорданова
Симона Димитрова
Габриела Миткова
Ива Ангелова
Виктория Йорданова
Гергана Гергова
Александриния Иванова
Преслава Ставрева
Михаела Иванова
Поли Христова
Мария Писарска

2.Моден и рекламен фотомодел на 2016 година:
Мария Панева – Miss Party
Симона Димитрова
Жанета Осипова
Юлиана Христова
Силвия Бързакова
Николета Тодорова
Ирена Николова
Елнар Ахмед
Елица Йорданова
Инес Петрова

3.Бодуарен фотомодел на 2016 година:
Жанета Осипова
Лилия Славева
Хариета Ценова
Магдалена Николова
Габриела Борисова

4.Еротичен фотомодел на 2016 година:
Жанета Осипова
Габриела Борисова
Нуши Ценова

5.Медийно представен фотомодел на 2016 година:
Мария Панева – Miss Party
Николета Тодорова
Юлиана Христова
Антония Маркова
Симона Димитрова
Елнар Ахмед
Инес Петрова

6.Фотомодели представени в on-line списанията „Virage Journal“, „Agro Journal“ и вестник „България днес“ за 2016 година:
Мария Панева – Miss Party
Гергана Гергова
Мариела Павлова
Лилия Славева
Ина Вучкова
Тори Алберт
Стефани Съйкова
Руми Хаджиганева

7. Абитуриентка на 2016 година:
Веселина Станева
Виктория Костова
Христина Георгиева

8.Фотомодел с цялостен принос в развитието на Ivaylo Petrov Photography за 2016 година:
Гергана Гергова
Мария Панева – Miss Party
Хариета Ценова
Жанета Осипова
Ина Вучкова

15 от фото моделите, събрали най-много гласове /харесвания и уникални споделяния на снимката си/ на официалната ни фен страница до 29.12.2016, 00:00ч, ще преминат на Вторият етап от конкурсът, където само един фото модел ще бъде избран от авторитетно ЖурЕ и ще стане „Фотомодел на Ivaylo Petrov Photography за 2016 година“ !

1 ХАРЕСВАНЕ НА СНИМКАТА НА МОДЕЛЪТ = 1 ГЛАС
1 СПОДЕЛЯНЕ НА СНИМКАТА НА МОДЕЛЪТ = 2 ГЛАСА

Победителката ще бъде обявена на тържествена церемония по награждаването от Ivaylo Petrov Photography на 30.12.2016 и ще получи голямата награда страхотно бижу на Swarovski, осигурено от нашите партньори Swarovski Kristallwelten Innsbruck, корона, грамота, както и професионална фото сесия на стойност 200лв и още много награди – изненада, осигурени от нашите спонсори!

А сега, нека си припомним избрани моменти от конкурсите, който проведохме през 2013 и 2014 спечелени от „Мис Вселена България 2015“ и „Мис Национален Отбор 2014-2015 Футбол“, прекрасната Радост Тодорова и през 2015 година, спечелен от ослепителната „Мис Враца 2014“ и „Мис Северозапад 2014“, Александра Цветкова!

На коледно-новогодишното парти на екипът и фотомоделите на Ivaylo Petrov Photography на 28 декември 2014г. Радост беше наградена с Грамота за цялостен принос в развитието на Ivaylo Petrov Photography през периода 2013-2014г., както и с голямата награда изящно колие от кристали Swarovski, осигурено от нашите партньори!Всички присъстващи на партито фотомодели на Ivaylo Petrov Photography също получиха награди – талони за безплатни персонални фото сесии, като и сладки изкушения!Участничките в конкурсът Мис България 2014, Бояна Кантарска и Александра Цветкова получиха албуми със снимки от най-добрите им моменти от конкурсът!Купонът продължи до ранни зори в популярен врачански нощен клуб с много наздравици и приятни емоции!

Призът за 2015 година за най-успешният фотомодел позирал за Ivaylo Petrov Photography през текущата година, с най-голям принос за развитието, популяризирането и утвърждаването на Ivaylo Petrov Photography на местно и национално ниво през година получи Александра Цветкова!
Александра беше номинирана в следните категории: Моден и рекламен фотомодел на 2015 година, Бодуарен фотомодел на 2015 година, Медийно представен фотомодел на 2015 година, Абитуриентка на 2015 година и Фотомодел с цялостен принос в развитието на Ivaylo Petrov Photography за 2015 година и беше избрана в онлайн вотът от феновете на страницата ни в 10-те финалистки, след което във финалният етап авторитетно ЖурЕ присъди титлата на чаровната врачанка!
Александра беше наградена на годишното коледно-новогодишно парти на екипът и фотомоделите  на 28 декември 2015 с корона, грамота, голямата награда – стилно колие на Swarovski от последната колекция на марката с рекламно лице Миранда Кер!Бижуто е осигурено от VIL LTD. – официален представител на Swarovski за България!Александра получи още талон за персонална фото сесия на стойност 100лв и букет от Ivaylo Petrov Photography, подаръци от ДЗИ-КВС Главна агенция Враца, бутилка шампанско Moet & Shandon, с което вдигна наздравица с всички присъстващи на партито, както и сладки изкушения на Lindt, Milka, Ferero Rocher, осигурени от нашите спонсори!
Събитието се проведе с медийната подкрепа на списанията Virage Journal, Agro Journal и ЖЕНИТЕ – зона свободна за изява!

ЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЧКИ В КОНКУРСЪТ „ФОТОМОДЕЛ НА IVAYLO PETROV PHOTOGRAPHY ЗА 2016 ГОДИНА“!!!

Автор и фотограф: Ивайло Петров