BE FASHION WITH SILVI

_IVP4467_3Blog

Скъпи приятели,

      С огромно удоволствие ви представяме чаровната Силвия Бързакова!Силивя ще води своя моден блог „Be fashion with Silvi“, като автор и редактор, в който  ще ви представя всичко актуално и интересно от светът на модата, прическите, гримът, модните ревюта, пред-а-портета, дизайнери и тенденции от България и светът!Първият авторски репортаж за Блогът на Ivaylo Petrov Photography на Силви е директно от подиумите на Sofia Fashion Week 2016!

       Коя е Силви?

       „Здравейте, скъпи читатели! Щастлива съм да се присъединя към Вас и вдъхновяващия Fashion Blog на Ivaylo Petrov Photography! Казвам се Силвия Бързакова.  Родена съм нa 06.09.1989 г. и съм от най-перфектния за мен град – Благоевград._IVP4557_3

Бих се определила като всестранно развита личност, защото от малка  посещавам куп разнородни кръжоци по рисуване, пеене, пиано, китара, танци, творческо писане, водене на радио-предаване и дори актьорско майсторство. Определено обаче писането ми остава фаворит. Участвала съм в множество литературни конкурси, от които имам много награди и отличия. Ето защо завърших Лайфстайл журналистика в Софийския университет.

За сега съм се посветила главно на журналистиката и PR-a. Също така се занимавам с професионално гримьорство. Това, което обожавам са вълнуващият свят на изкуството, магията на фотографията и богатството на пътуванията!

Приятелите ми ме определят като креативна, забавна, чаровна и безкрайно позитивна пътешественица! 🙂

Имам фетиш към цитатите на известни личности, а моите фаворити измежду тях са: „„Ако през живота си не си направил нещо, което заслужава да бъде, то поне напиши нещо, което да бъде прочетено!“ –Джакомо Казанова и „Хубаво е човек да има крайна цел, към която да върви, но важното в крайна сметка си остава пътуването!Урсула Ле Гуин.

Тъй като се въртим главно около необятния свят на модата, ще кажа няколко думи за отношението ми към стила на обличане. Той за мен заема  изключително важна позиция в нашия живот и като мощен комуникатор, умело играе ролята на личен PR. Аз съм човек на крайностите и съответно пренасям това мое качество върху избора ми на облекло. Харесвам от една страна нестандартните, ярки и смели решения в облеклото и същевременно се разтапям по тоалети в нежни комбинациии.

За мен е удоволствие да съм част от този Fashion Blog и се надявам да успея поне малко да ви напръскам с аромата на моден разкош или да ви напудря с вдъхновение за все по-красиви мечти!“

      Желаем много успехи и творческо вдъхновение на Силви!Очакваме с нетърпение следващите интересни статии с които ще ни потопи в необятният океан на модата! 🙂

      Много ще се радваме ако ви допаднат нашите  блогинки, също така ако ни подадете ръка и ги споделяте, така че да достигнат до по-голяма аудитория!

      Силвия е облечена с прекрасните аутфити на  AleksAndrova, любезно предоставени за фотосесията от талантливата дизайнерка Полин Александрова!

       The sharing is sexy! 😉

      We speak the language of fashion!